De Elburger

Fastservice restaurant

In hartje Elburg

De Elburger is het fastservice restaurant midden in het prachtige Elburg. Wandel het karakteristieke centrum in en kies een plekje op ons ruimte terras voor een heerlijke koffie, lunch of complete maaltijd. Snelle service en goede kwaliteit, daar kun je op rekenen.

 
Kwaliteit

Ambachtelijk en eerlijk eten

Bij De Elburger kiezen we altijd voor kwaliteit. We onderzoeken en testen producten om de beste te vinden. Om onze kwaliteit te garanderen, werken we uitsluitend met aanbieders die voldoen aan de richtlijnen en keurmerken. Ook maken we veel producten zelf. Zo is vers altijd vers en weet je wat je eet.

Vegetarische producten

De lekkerste vleesvervangers

We zijn ons steeds meer bewust van de enorme vleesconsumptie en de gevolgen van de vleesproductie voor de natuur. Met een ruim assortiment vegetarische producten kun jij kiezen voor een lekkere en gezonde vleesvervanger én bijdragen aan een beter klimaat.

Duurzaamheid

Voor een gezonde toekomst

Wij geven om jou en onze planeet. Daarom werken wij op een verantwoorde en milieubewuste manier. Dat doen we bijvoorbeeld door jouw bestelling te bezorgen met e-bikes. Ook frituren we verantwoord met gezonde vetten en zijn we in het bezit van het keurmerk ‘Gezond Frituren’. Met onder andere papieren rietjes en puntzakken, energiezuinige koelingen en ledverlichting, dragen we bij aan een duurzame wereld.

Ons team

Staat voor je klaar

Of je nu komt lunchen, een bestelling afhaalt of een ijsje uitkiest, onze gastvrije en vriendelijke medewerkers staan voor je klaar. Met een team van twaalf medewerkers bedienen wij je op het terras of in ons restaurant. Of we brengen jouw bestelling naar je toe op onze e-bikes. We zijn een jong en gezellig team en verwelkomen graag nieuwe krachten. Wil jij ons team komen versterken?

Online bestellen
info@de-elburger.nl
0525 68 44 24